Esports 05/03/2015

Amb els 100 anys a l'horitzó

La Comissió del Centenari del Mallorca es reuneix per primera vegada el dia del 99 aniversari del club

Ara Balears
1 min
Reynés, Claassen, Tugores, Socías i Bosch aquest dijous a Son Moix. / RCE MALLORCA

PalmaEl Centenari del Reial Mallorca ja es comença a albirar a l'horitzó. El dia que l'entitat ha complert 99 anys, s'ha produït la primera reunió de la Comissió del Centenari, la qual ha comptat amb la participació del president vermell, Utz Claassen, Antoni Tugores, Rafel Bosch, Ramón Socias i Guillem Reynes.

En aquesta primera trobada s'han començat a fixar terminis i períodes de reunió i diferents aspectes administratius per tal que la comissió tengui un funcionament òptim. A més a més, però, Claassen ha volgut informar en primera persona als membres dels actes que el club té previstos per celebrar una data tan assenyalada com els 99 anys.

En el duel de diumenge contra el Saragossa, 99 nins i els 10 socis més veterans de l'entitat seran els encarregats de bufar les espelmes d'una tarta encomenada especialment per aquest dia. Però la tarta, no serà l'única sorpresa prevista per al partit. El club vol premiar l'assistència a Son Moix amb un "sorteig molt original", tal i com ha indicat a la seva pàgina web. Haurem d'anar al camp per saber de què es tracta i celebrar l'aniversari del club.

stats