COPA ANGLESA
Esports 13/03/2011

El Manchester City es desfà del Reading i espera el Manchester United a les semifinals de la FA Cup

Les semifinals del torneig del KO a Anglaterra ens deixaran un sensacional derbi entre clubs de Manchester. El City ha derrotat el Reading i s'enfrontarà al United

Adrià Soldevila
Els jugadors del Manchester City celebren el gol de Micah Richards.

BarcelonaEl Manchester City ha rebut un rival de segona divisió, el Reading, al City of Manchester Stadium, amb la missió de guanyar amb solvència i passar de ronda després de l'ensopegada soferta entre setmana contra el Dynamo de Kiev a l'Europa League. El City ha jugat amb totes les seves estrelles un partit que no passarà a la història per la frescor en el joc ni per les ocasions sinó, tot el contrari, per ser un partit avorrit i sense arribades, que al final ha pogut salvar el City amb un gol de Micah Richards al minut 74.

D'altra banda l'Stoke rebia el West Ham al Britannia Stadium, en un partit que ha estat molt més atractiu que el del City. Els dos equips han jugat un gran duel, que al final s'ha endut l'Stoke per 2-1. A la primera part hi ha hagut un gol per a cada equip: Huth per a l'Stoke i Piquionne per al West Ham. A la segona meitat, l'Stoke s'ha avançat amb un gol de Higginbotham i, encara que el West Ham ha pogut empatar, el partit ha finalitzat amb 2-1 per als locals.

Els partits de semifinals seran Bolton-Stoke City i Manchester United-Manchester City.