Esports 19/12/2020

El Fuenlabrada posa fi a la ratxa victoriosa del Mallorca

Els balears encaixen la segona derrota de la temporada en 19 jornades

Ara Balears
1 min
Els jugadors del Fuenlabrada celebren un dels gols.

PalmaEl Fuenlabrada ha posat fi a la gran ratxa del Mallorca. Després de sumar desset jornades consecutives sense perdre, els balears han caigut davant l'equip madrileny per 2 gols a 3. Els homes de Luis García Plaza, que no perdien des del primer partit de lliga contra el Rayo, continuen líders en la classificació a l'espera del resultat del xoc entre l'Espanyol i l'Almeria, que es disputarà aquest diumenge.

El partit ha començat malament des del principi per als balears. Al minut 10 el Fuenlabrada s'ha avançat en el marcador, però poc després Cufré ha fet l'1 a 1. El mateix jugador argentí ha estat el protagonista a la mitja hora de partit, quan l'àrbitre li ha tret la segona targeta groga i l'ha expulsat. Els madrilenys ho han aprofitat i al minut 33 han marcat l'1 a 2.

Les coses encara han anat a pitjor per al Mallorca, que ha jugat tota la segona part amb dos homes menys, després que Raíllo també hagi estat expulsat just abans dels descans. Tot i això, el Mallorca ha aconseguit empatar el partit amb un gol d'Abdon als sis minuts de la represa. A la mitja hora de partit del segon temps, el Fuenlabrada ha aprofitat l'avantatge de jugar amb dos futbolistes més i ha fet el 2 a 3 definitiu. No obstant això, el Mallorca ha intentat l'empat fins als darrers instants del xoc.

En la pròxima jornada de lliga els balears viatjaran a Astúries per jugar contra l'Oviedo. Serà el pròxim 3 de gener i el Mallorca intentarà començar l'any amb una victòria que li permeti continuar als llocs d'ascens directe a Primera Divisió.

stats