Fórmula 1
Esports 30/07/2013

El president de Ferrari demana a Alonso que miri per l'equip abans de mirar pels seus interessos

Ni a Luca Cordero di Montezemolo ni a l'escuderia han agradat les declaracions d'Alonso després del GP d'Hongria en què reclamava que l'equip trobés solucions

Efe
1 min
Luca Cordero di Montezemolo, president de Ferrari / FERRARI

RomaEl president de l'escuderia italiana Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, ha donat un avís al pilot asturià Fernando Alonso per les declaracions que va fer després del Gran Premi d'Hongria, i li ha demanat més calma i que miri per l'equip abans de mirar pels seus interessos personals.

Montezemolo es va reunir aquest dilluns amb els tècnics i el director esportiu de l'escuderia, Stefano Domenicali, per analitzar la situació de l'equip i va demanar solucions per començar a lluitar per la victòria des d'ara mateix, com havia passat fins al Gran Premi de Canadà.

Així mateix, el president de Ferrari ha trucat per telèfon al pilot asturià i li ha "estirat les orelles" per unes declaracions que "no han agradat ni a Montezemolo ni a tot l'equip", segons ha indicat l'escuderia.

"A tots els grans campions que han pilotat per Ferrari sempre se'ls ha demanat que posin pel davant els interessos de l'equip abans que els personals", ha dit Montezemolo. "Aquest és el moment de mantenir la calma i evitar polèmiques, i estar a prop, a la pista i a fora, de l'equip", ha afegit.

El president de Ferrari ha apostat més per "fer pinya" a l'escuderia, sense deixar-se endur per "alleujaments que, encara que comprensibles en la immediatesa d'un resultat negatiu, no beneficien ningú".

Segons el president de Ferrari, aquest no és el moment de posar-se a discutir qui és responsable d'una o altra decisió, sobretot perquè "encara tot és possible" amb nou curses al davant, però ha indicat que el canvi ha d'arribar ja des de la propera cursa.

stats