EL MERCAT DE FITXATGES
Esports 08/06/2011

El fitxatge de Cesc s'accelerarà aquesta mateixa setmana

Toni Padilla
2 min
El fitxatge de Cesc s'accelerarà aquesta mateixa setmana

Cesc Fàbregas té més a prop que mai tornar a vestir de blaugrana. Segons va comunicar ahir Catalunya Ràdio, aquesta mateixa setmana - possiblement divendres - hi haurà una reunió entre el representant del jugador, Darren Dean, i un del club per avançar el procés. Cesc ha rebut ofertes del Madrid, el Chelsea i el Manchester City, totes econòmicament millors del que pot oferir el Barça, però el jugador té decidit que vol ser company d'equip de Puyol i Piqué.

Cesc ja va arribar a un acord verbal amb el seu tècnic, Arsène Wenger, perquè aquest estiu l'Arsenal no es tanqui en banda a l'hora de negociar. Les posicions entre el jugador i el Barça sobre el contracte i el sou són molt properes, de manera que el gran problema ara mateix és poder fer una bona oferta econòmica a l'Arsenal. Els gunners volen cobrar uns 50 milions d'euros, i el Barça podria arribar ara mateix a uns 32 més un jugador com Thiago Álcantara.

Si Wenger és fidel a la seva paraula i no posa problemes a les negociacions, tot dependrà només dels diners, perquè Cesc prefereix perdre diners però jugar allà on vol que no pas escoltar les ofertes d'altres clubs, especialment la del Manchester City, econòmicament molt forta. El maresmenc, de fet, sap que Josep Guardiola el vol i que el tècnic de Santpedor ha deixat ben clar al president, Sandro Rosell, que el seu fitxatge és una prioritat. I el president treballa per obtenir més diners per poder fer una bona oferta.

Acord entre Alexis i el Barça

També va pel bon camí el fitxatge del xilè Alexis Sánchez, de l'Udinese. Ahir, el president del club italià, Franco Soldati, va afirmar: "Segons ens va comentar el representant del jugador, Fernando Felicevich, Sánchez ja té un acord amb Barcelona amb un contracte de 3 milions d'euros per temporada". L'acord entre el jugador i el Barça, doncs, ja seria total, i caldria negociar-ho amb el club, propietat de Giampaolo Pozzo, que ahir va obligat Soldati a fer una rectificació perquè les declaracions no afavoreixen els interessos del club italià.

El contracte seria per a quatre temporades, amb opció a una cinquena. "El sí d'Alexis Sánchez no té relació amb el sí d'Udinese. Són dues coses diferents. Nosaltres començarem a negociar. Si ells paguen el valor que volem no hi haurà problemes", va afegir Soldati.

stats