EUROLLIGA
Esports 07/05/2011

La 'final four' de Ricky Rubio es juga sense ell

àlex Gozalbo
1 min
Sense Ricky Rubio, bases com Dimitris Diamantidis, que supera Hairston, van agafar el protagonisme.

La final four de Barcelona té una gran contradicció: tothom parla d'un jugador que no hi és, de Ricky Rubio. Entre partit i partit, tot i que és a la Seu d'Urgell entrenant-se amb el Regal Barça, el base centra la majoria de converses que es produeixen al Palau Sant Jordi.

Una de les veus més autoritzades és la de Dejan Bodiroga. "A ell no l' ajuda que parlem tant del seu futur. Té talent, però si no el deixem treballar amb tranquil·litat, el perjudiquem", assegura a l'ARA.

Segons l'exjugador del Regal Barça, que va ser clau en la primera Eurolliga del club (2003), "la temporada de Ricky Rubio no està sent brillant. Encara ha d'aprendre a aprofitar el seu joc i a treure partit de totes les situacions. Quan tan sols tenia 16 anys tothom parlava d'ell i això, ho dic per experiència, no és fàcil de suportar. Algun dia podrà anar a la NBA i completar una bona carrera, però de moment ha de concentrar-se a jugar".

Els Minnesota Timberwolves no opinen el mateix i han enviat a quatre dels seus homes a Barcelona per tancar un acord amb Ricky Rubio de cara a la pròxima temporada.

"Estem parlant i, quan prengui una decisió, ens avisarà. És cert que, com més aviat ho faci, millor, però a nosaltres l'únic que ens preocupa és que ell acabi la Lliga amb tranquil·litat i ja està. Aquest és el nostre objectiu. Tothom ha d'estar centrat", assegura Joan Creus, secretari tècnic del Regal Barça, que també està pendent d'un possible tancament patronal (locaut) a la NBA: "No tenim molta experiència amb el que pot passar", opina.

stats