EUROPEU SUB-21
Esports 18/06/2013

La selecció espanyola sub-21 busca revalidar un títol que ja va aconseguir fa dos anys

Els blaugranes Bartra, Montoya, Thiago i Tello podrien ser titulars en la final de l'Europeu sub-21 contra Itàlia (18 h/Cuatro)

Efe
2 min

JerusalemLa selecció espanyola sub-21 s'enfronta aquest dimarts (18 h/Cuatro) a la selecció italiana en la final de l'Europeu amb la intenció de revalidar un títol que ja va aconseguir fa dos anys. Fins a quatre blaugranes –Bartra, Montoya, Thiago i Tello– podrien ser titulars en aquest enfrontament.

Els homes de Lopetegui arriben a aquesta final com a favorits després de la superioritat que han demostrat durant tota la competició –vuit gols a favor i cap en contra–. Tot i que els dos primers partits van guanyar per la mínima, en els dos últims enfrontaments la selecció espanyola ha estat a un gran nivell, i ha demostrat que el problema que hi va haver al principi va ser la falta de punteria en la rematada final.

Mentre que la selecció espanyola aposta per un futbol de toc, en què el més important és tenir la possessió de la pilota, els italians són fidels a la tradició del seu futbol, i basen el seu joc en una defensa molt sòlida, esperant crear perill al contracop.

S'espera que Lopetegui jugui amb la mateixa alineació que va utilitzar en les semifinals contra Noruega, i que tan bé li va anar, tot i que hi ha la gran incògnita de saber si seguirà aposant per Rodrigo o bé donarà entrada a Morata. I és que, juntament amb Isco, el del planter del Madrid està sent el jugador més destacat del combinat espanyol.

A la pugna entre dos estils de joc tan diferents se suma el fet que la selecció espanyola absoluta i la italiana van ser les finalistes de l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna de l'any passat, en la qual els de Del Bosque van guanyar per un contundent 4-0.

Alineacions probables

Selecció espanyola sub-21: De Gea, Montoya, Bartra, Íñigo Martínez, Alberto Moreno; Illarramendi, Tello, Thiago, Koke, Isco i Rodrigo o Morata.

Selecció italiana sub-21: Bardi, Donati, Caldirola, Bianchetti, Regini, Verratti, Florenzi, Rossi, Immobile, Insigne i Borini.

Estadi: Estadi Teddy de Jerusalem, 30.000 espectadors.

Hora: 18 h / Cuatro

stats