HOQUEI PATINS
Esports 03/03/2013

Final de Copa sorpresa: Reus-Vendrell

Jordi Graell

Oviedo.Aquest migdia a Oviedo (12.45 hores) es disputarà la final de la Copa del Rei d'hoquei patins entre el Tecnol Reus Deportiu i el Moritz Vendrell. Serà una final inèdita i totalment sorprenent, ja que els dos equips no eren els favorits a les semifinals. El Reus va derrotar el líder de l'Ok Lliga, el Coinasa Liceo de la Corunya, a la tanda de penals (2-2), mentre que els vendrellencs van derrotar amb claredat el Barça (7-3), que quasi no va tenir opcions.

El Reus Deportiu va vèncer el Liceo a la tanda de penals i es va convertir en el primer finalista de la Copa. Els dos equips van empatar a dos gols al final del temps reglamentari, i després d'una pròrroga en què ni els gallecs ni els reusencs van aconseguir marcar, Jordi Bargalló, capità del Liceo, va fallar el penal decisiu a la tanda, i Albert Casanovas sí que va marcar i va classificar el Reus.

A la segona semifinal, el sorprenent tercer classificat de l'Ok Lliga, el Moritz Vendrell, va agafar a contrapeu el Barça en una primera part magnífica, que va acabar amb un clar 4-1. Els homes de Gabi Cairo van reaccionar a l'inici de la segona part, i van tornar a entrar al partit amb un 4-3. Però quan més abocat estava el Barça buscant l'empat, el Vendrell va fer el cinquè gol. Als blaugranes se'ls va fer una muntanya i van acabar perdent 7-3.