SEGONA DIVISIÓ A
Esports 23/01/2011

El filial del Barça s'encalla quan juga al Miniestadi

Nuria García

Barcelona.El Barça B segueix de pega al Miniestadi, on no guanya des de fa prop de dos mesos i mig (l'últim triomf com a local data del 6 de novembre, quan els de Luis Enrique van superar 4-1 el Vila-real B). Els joves del filial van veure com el Rayo Vallecano s'avançava tot just en el primer minut de partit gràcies a un gol de Trejo. Abans del descans, Jonathan Soriano va aconseguir empatar després de rebre una bona passada de Jonathan Dos Santos. Però després del descans, Armenteros (69') va marcar l'1-2 definitiu.

Duel per eludir el descens

Al Nou Estadi de Tarragona s'enfronten Nàstic i Ponferradina, dos dels equips que lluiten per evitar la zona de descens. Al Nuevo Arcángel de Còrdova, el Girona, just el dia en què el seu entrenador, Raül Agnè, compleix 100 partits a la banqueta, buscarà la tercera victòria consecutiva.