Esports 07/03/2012

Gonzalo Castro: "La meva família de Girona podrà ser avui al Camp Nou"

Actitud "L'única cosa que podem perdre és el respecte de l'afició si oferim mala imatge" Talent "El jugador que més m'agrada és Xavi. I Messi. I Iniesta. Bé, tots són bons"

T.p.
2 min

Com s'afronta un partit com aquest del Camp Nou, davant del Barça i amb el resultat advers de l'anada?

És complicat, però ja teníem clar abans del partit d'anada que ens tocava jugar contra un equip amb alguns dels millors jugadors del mon. Sabíem que no érem favorits i que si ens eliminen serà normal, cosa que també t'ajuda, ja que l'única cosa que podem perdre és el respecte de la nostra afició si perdem oferint una mala imatge. La pressió és per al Barça, que és favorit, però són jugadors que sempre juguen partits així. No la notaran.

El Barça va arribar a Leverkusen després de perdre amb l'Osasuna i rebre moltes crítiques. I va guanyar. Ara, en canvi, torna a passar per un bon moment de joc..

Quan un equip gran com el Barça perd un partit, per defecte s'aixeca de pressa i guanya el següent enfrontament. És el que passa a Alemanya amb el Bayern, que difícilment encadena dos partits perdent. Per això en el fons no sé si allò ens va ajudar gaire.

S'ha declarat admirador del Barça i és fill d'immigrants espanyols. Que significa per a vostè jugar al Camp Nou?

Fa il·lusió. El Barça és un club que admiro des de fa molts anys. De fet, som uns quants dins del vestuari que no sabíem si volíem jugar contra el Barça o no, perquè els admirem però a la vegada això ens feia respecte. Per a mi serà especial perquè els meus pares són del sud d'Espanya però tinc cosins i tiets de la part materna de la família que viuen a Girona, i podran venir a veure el partit al Camp Nou. Serà bonic.

Quin és el millor jugador d'aquest Barça?

El jugador que més m'agrada és Xavi, tot i que lògicament Messi és el que et trenca els partits. I Iniesta, esclar. Bé, tots són bons.

stats