FUTBOL SALA - SUPERCOPA D'ESPANYA
Esports 04/09/2011

Una exhibició serveix al Barça Alusport per poder lluitar pel primer títol (7-2)

David R. Jover

Barcelona.El Barça Alusport jugarà aquesta tarda (19.00 h) la final de la Supercopa d'Espanya davant l'Inter Movistar després d'haver superat, de manera clara i contundent, El Pozo de Múrcia, que tan sols va oposar resistència durant vint minuts. I és que el tricampió de la temporada passada ha tornat amb gana. Sense creure's res i jugant cada pilota com si fos la darrera.

La incorporació de Gabriel i Lozano ha donat als blaugranes més profunditat de banqueta -una de les claus del triomf d'ahir- i això fa que els deu jugadors de pista estiguin frescos quan se'ls necessita. Ahir no va ser una excepció. En el primer minut de partit Jordi Torras va engaltar un xut després d'un servei de banda i va deixar clares les inten cions del Barça Alusport en aquesta Supercopa que no ha guanyat mai.

Domini aclaparador

Des del minut 1 fins al 40 els de Carmona van ser superiors. Jugades ràpides, al primer toc, i buscant la desmarcada. Durant alguns instants recordava el joc que practiquen els homes de Guardiola en camp de gespa. Després del gol de Torras va empatar Esquerdinha en un error defensiu, però poc després, en el minut 9, Ari va fer el 2-1. I aquí es va acabar el partit. La superioritat va ser manifesta i els gols van caure sobre El Pozo com les fulles a la tardor. Lin dues vegades, Ari un altre cop i dues dia nes més de Wilde van posar el Barça allà on vol ser sempre: a les finals per disputar els títols.