Patricia Guijarro i Mario Mola rebran el premi Esports IB de la temporada 2017-2018

El certamen organitzat pel Govern a través de la Conselleria d’Esports arriba enguany a la segona edició

Aquest dijous s’ha reunit el jurat dels premis Esports IB per votar les candidatures presentades per l’Assemblea Balear de l’Esport. Aquesta decisió del jurat haurà de ser aprovada després pel Consell de Govern. El certamen dels premis Esports IB, organitzat pel Govern a través de la Conselleria d’Esports, arriba enguany a la segona edició. Es guardonen els millors esportistes i clubs de la temporada 2017/2018.

La gala dels premis Esports IB serà dia 22 de desembre al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i hi participarà l’Orquestra Simfònica.

El jurat ha estat presidit per la consellera Fanny Tur i, a la vicepresidència, el director general d’Esports, Carles Gonyalons, i s' ha decidit que el premi Esports IB al millor esportista masculí sigui per al triatleta Mario Mola Díaz i que el premi a la millor esportista femenina sigui per a la futbolista Patricia Guijarro Gutiérrez.

Pel que fa al premi Promesa Esports IB és per a Nicolau Mir (gimnàstica artística) en la categoria masculina i per a Maria Perelló Mora (vela) en la categoria femenina. El premi Esports IB Posam Valors a l’Esport és per a Ramon Viñals (ciclisme). Quant al premi Esports IB al millor esportista d’esport adaptat, enguany serà per a Joan Reinoso (paraciclisme) en la categoria masculina i Nerea Barrientos (natació) en la categoria femenina. El premi Esports IB al millor equip femení serà per a Club Xelska (gimnàstica artística) i pel millor equip masculí per a l’Espanya HC (handbol). Pel que fa al premi Esports IB millor tècnic serà per a Pedro Mir Homar (gimnàstica) i el premi Esports IB millor tècnica per a Bàrbara Llull Alcina (bàsquet). Finalment, el Premi Honorífic és per a Miguel Ángel Milla Fernández.
 
Pel que fa a les mencions al mèrit esportiu, en aquest certamen dels premis Esports IB són per a Toni Roig Serra, Joan Mir Mayrata (motociclisme), Enric Mas Nicolau (ciclisme), Tita Llorens Bagur (natació), Reial Club Nàutic de Palma i Catalina Corró Lorente (natació).

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF