Esports 23/03/2012

Els 10 espectacles de Mourinho que avergonyeixen el madridisme

2 min
Els 10 espectacles de Mourinho que avergonyeixen el madridisme

1. La llista dels 13 errors

Després d'un Madrid-Sevilla que els blancs guanyen 1-0, Mou va treure a la sala de premsa una llista que li havien escrit del club amb els 13 errors que havia comès l'àrbitre Clos Gómez. A més, es va lamentar que hagués hagut de ser ell qui es queixés i no Valdano.

2. Els 'por qué' i la UEFA

Després de perdre 0-2 en l'anada de les semis de la Champions del curs passat i de la polèmica expulsió de Pepe, va preguntar-se repetidament per què la UEFA afavoria sempre el Barça. Va ser sancionat i a Europa no hi ha tornat.

3. Es mofa de Pedro León

Va fer la vida impossible a Pedro León fins que va marxar, i tot va començar quan els periodistes li van preguntar per què no l'havia convocat. Mourinho va respondre: "Em parleu de Pedro com si fos Zidane o Maradona, i és un bon jugador que fa dos dies era al Getafe".

4. El pàrquing i Teixeira

Un cop eliminat dels quarts de final de la Copa d'aquest curs, i com que va considerar que era culpa de Teixeira Vitienes, va anar al pàrquing dels àrbitres del Camp Nou per esperar-lo i increpar-lo: "Ara aniràs a fumar-te un puro i te'n riuràs, pocavergonya". Cap sanció.

5. El xou d'Amsterdam

El Madrid tenia la classificació per als vuitens resolta i Mou va decidir que Xabi Alonso i Ramos forcessin targetes, però ho va fer de la manera menys dissimulada, enviant Dudek a parlar amb Casillas amb el partit en joc. Vergonyós.

6. Menyspreu al Madrid

Ja com a entrenador del Madrid, des de Portugal li van demanar que s'encarregués de la selecció, sense deixar els blancs, però Florentino li va dir que no i Mou ho va fer públic. I ara, amb els rumors de la seva marxa a la Premier, se'n va anar a Londres i es va deixar fer fotos amb tothom.

7. Enfrontat a la premsa

La batalla dialèctica més important amb la premsa madrilenya va ser quan es va negar a respondre a les preguntes, si no eren els directors de cada mitjà, perquè els periodistes havien fet boicot al seu ajudant, Aitor Karanka.

8. Mou i Paradas Romero

Paradas Romero, l'àrbitre que va expulsar Mou al Madrigal per mofar-se d'ell -també li va dir "fill de puta", però Paradas no ho va posar a l'acta-, va ser el primer que va expulsar el portuguès a la Lliga. Va ser a la Copa contra el Múrcia per dir-li "vés-te'n a la merda".

9. El dit de la vergonya

L'acció més reprobable que ha protagonitzat Mourinho va ser l'agressió a Tito Vilanova a la Supercopa d'Espanya. Va ficar el dit a l'ull al segon entrenador del Barça i encara no li ha demanat disculpes públiques.

10. Eladio Paramés

És un amic personal de Mou, experiodista a Portugal, que actua com a portaveu del tècnic -ell mai l'ha desacreditat- i via Twitter critica amb duresa els àrbitres -va dir que el pare d'Ayza Gámez no té culpa de tenir el fill que té- i li diu "burro" a Alves.

stats