Esports 23/01/2016

Galca: "Em preocupa que no marquem, hem pogut sentenciar però no ho hem fet"

Roger Requena
1 min
El tècnic romanès Constantin Galca, durant un partit a l’estadi de l’Espanyol contra el Llevant a la Copa del Rei.

Cornellà de LlobregatAmb un posat seriós, el tècnic blanc-i-blau Constantin Galca ha lamentat la falta d'encert en el remat final de l'Espanyol en l'empat davant del Vila-real: "El que més em preocupa és que no marquem, que no creem ocasions", ha comentat el tècnic, descontent amb un resultat que no premia un equip que ha pogut fer uns quants gols. "Avui hi hem estat a prop, però el resultat és el que és. Hem tingut ocasions per sentenciar, però no ho hem fet", ha insistit Galca.

Durant el 2-1 a favor, Galca ha explicat que "no hem tingut la pilota, i l'equip s'ha tirat enrere per tenir espais per sentenciar". El romanès ha refusat culpar l'àrbitre. "No els he de jutjar jo", ha dit, i s'ha mostrat "preocupat" per les baixes amb què arribaran la setmana vinent al Santiago Bernabéu, ja que als lesionats se'ls afegiran Moreno i Víctor Álvarez, sancionats.

També s'ha expressat per la falta de reforços: "Tenim 25 jugadors i ja vaig dir que, si no ve ningú, comptaria amb tots ells. Tirarem endavant".

stats