Futbol femení
Esports 24/09/2017

El Barça necessita 71 minuts per trobar l'esquerda a Zubieta (0-1)

L'Espanyol, al matí, pateix la primera derrota de la temporada després de caure per 2-0 a Huelva

N.a.
Alexia Putellas i Naiara Beristain a Zubieta

BarcelonaPatida victòria del Barça a Zubieta, però victòria. I valuosíssima. Després de dues golejades, a Saragossa (0-9) i contra el Fundación Albacete (3-0), l'equip de Fran Sánchez ha patit per derrotar una Reial Societat que li ha pogut oferir resistència durant 70 minuts. Però justament al minut 71, Elise Bussaglia, caçant un refús a la frontal de l'àrea, ha trobat el forat per batre la portera Mariasun Quiñones i donar al Barça els tres punts. Martens, Duggan o Losada han fregat el 0-1 molt abans, però no han pogut superar les txuri-urdin, desgastades després de l'esforç defensiu. Tot i així, les locals han buscat la reacció en els últims compassos i han incomodat un Barça a qui no entrava el 0-2 de la tranquil·litat.

Anita Hernández celebra el gol de l'Sporting Huelva contra l'Espanyol

L'Espanyol cau a Huelva

Després de sumar dues victòries en les dues jornades inicials de la Lliga Iberdrola, l'Espanyol ha patit la primera derrota de la temporada després de caure per 2-0 davant l'Sporting de Huelva. Les blanc-i-blaves han topat contra un equip intens que ha tingut l'habilitat d'encertar de cara a porteria en els moments clau del partit. Un gol d'Anita Hernández, quan s'acabava la primera meitat, ha posat les coses molt de cara per a les locals. L'esforç periquito per empatar ha allargat les esperances catalanes de puntuar fins als últims segons, però el segon gol de l'Sporting, obra de la camerunesa Nbo Mbeleck al minut 90, ha deixat el marcador en el 2-0 definitiu.