Waterpolo
Esports 26/07/2013

Espanya perd contra Grècia i jugarà els vuitens de final amb els Estats Units (7-8)

L'equip de Rafa Aguilar s'ha vist superat en tot moment pels grecs, que han acabat líders de grup

Martí Molina

BarcelonaLa selecció espanyola de waterpolo masculí ha acabat la fase prèvia com a tercera del grup A i ara jugarà els vuitens de final contra els Estats Units. Els homes de Rafa Aguilar han perdut contra Grècia (7-8) en un enfrontament on han anat gairebé sempre a remolc del marcador.

Al primer quart s'hi ha arribat amb empat a un gol, però al segon Grècia s'ha posat per davant amb dues dianes (1-3 al descans). La diferència s'ha ampliat al tercer (3-6), tot i que al darrer parcial els jugadors estatals han reaccionat i han ajustat el marcador, arribant a tenir una possessió per empatar a menys d'un minut.

Marc Minguell i Guillermo Molina, amb tres gols cadascun, han estat els màxims golejadors del conjunt estatal. L'altra diana ha estat anotada per Balasz Sziranyi.

Els grecs, primers de grup, jugaran contra la dèbil selecció de Sud-àfrica.