MUNDIAL D'ATLETISME
Esports 13/08/2013

Una església de Jamaica tanca abans d'hora per veure la cursa de Bolt i l'atleta demana disculpes a Déu

"God, I am sorry" (Déu, ho sento), ha dit l'home més ràpid del món a través de Twitter

Efe
1 min

MoscouDesprés de recuperar el títol mundial de 100 metres a Moscou, el jamaicà Usain Bolt ha demanat disculpes a Déu en un missatge de Twitter perquè al seu país una església va tancar abans d'hora per veure la seva cursa per televisió.

"God, I am sorry" (Déu, ho sento), comenta el rei de la velocitat mundial en el seu compte de Twitter en resposta a la notícia publicada pel diari 'The Jamaica Star' en la seva edició d'aquest dimarts.

Segons relata el diari, l'església apostòlica de Hatfield sol començar el seu servei dominical sobre les 10 hores i acabar-lo a les 12.30 h, però el pastor Basil Barnaby, conscient dels desitjos dels parroquians de veure la cursa, va decidir escurçar la missa. "Va ser per permetre a la gent que arribés a temps de veure la cursa a casa. Quan els jamaicans estan realment interessats en alguna cosa no puc evitar que ho facin, així que els vaig permetre que se n'anessin i poguessin veure-la", ha explicat el pastor Barnaby.

El pastor va reconèixer que ell mateix és un apassionat de l'esport i que també ell volia veure el duel entre Usain Bolt i el nord-americà Justin Gatlin. "Estimo l'esport", ha afegit, "i crec que s'ha d'utilitzar per guanyar ànimes per a Déu".

stats