Esports 19/07/2020

Empat del Mallorca per acomiadar-se de la Primera Divisió

El conjunt de Vicente Moreno ha acabat el partit al Sadar amb un 2 a 2 en el marcador

Jugadors del Mallorca i de l'Osasuna lluitant per una pilota.

PalmaEl Mallorca s'ha acomiadat de la Primera Divisió amb un empat per 2 gols a 2 contra l'Osasuna. Els de Vicente Moreno, descendits matemàticament des de dijous, han començat el darrer partit de la temporada per darrere en el marcador després que Adrián obrís el marcador en el minut 22 amb una passada de Roberto Torres. No ha estat fins al minut 45 que el conjunt mallorquí ha aconseguit igualar el marcador gràcies al gol de Lumor des de fora de l'àrea.

Després del descans, el Mallorca ha cercat amb insistència el gol per posar-se per davant en el marcador i, en el minut 65, Budimir ha rematat amb el cap la passada que li ha fet Pozo des de la dreta. Aquest avantatge no ha durat gaire, perquè Íñigo Pérez ha aprofitat un error de sortida del Mallorca i ha posat el 2 a 2 en el marcador.

En el minut 91 l'Osasuna s'ha posat per davant en el marcador, però després de consultar el VAR l'han anul·lat per haver-hi una falta prèvia sobre Dani Rodríguez. Amb aquest empat al Sadar, el Mallorca s'acomiada de la temporada i de la Primera Divisió.