Esports 22/04/2018

El Mallorca acarona el títol de lliga amb una victòria contundent

L'equip vermellenc guanya l'Olot per 3-1 i suma tres punts vitals gràcies a Abdón Prats

El Mallorca s'ha imposat amb comoditat a l'Olot gràcies al doblet d'Abdón Prats.

PalmaEl Mallorca està cada vegada més a prop de proclamar-se campió del grup tercer de Segona B després de derrotar aquest diumenge per 3-1 l'O.I. Olot a l'estadi de Son Moix amb dos gols d'Abdón Prats i un d'Aridai Cabrera, aquest darrer en col·laboració amb un defensa del conjunt català.

Els mallorquinistes han sumat així tres punts vitals, que els permeten acaronar el títol només tres jornades abans que acabi el campionat.

El Mallorca va merèixer anar-se'n al descans amb un avantatge molt més folgat que l'1-0 que va reflectir el marcador després que Abdón Prats desviàs a la xarxa un xut de Salva Ruiz (min.14).

Varen dominar el partit i varen tenir ocasions de gol molt clares, com les rematades als pals d'Antonio Raillo (min. 36) i Lago Júnior (min. 43), contra un rival poc exigent i que es va acostar molt poc a la porteria defensada per Manolo Regna.

L'equip de Vicente Moreno va demostrar sobre el terreny de joc que el seu únic objectiu eren els tres punts que l'havien d'acostar al seu objectiu prioritari, el títol, en espera dels resultats en altres camps.

Aridai Cabrera, amb una rematada desviada per un defensa, va posar el 2-0 en el marcador al l'inici de la segona part (min. 48), però l'equip, encara amb el record de l'agònic final del partit contra el Lleida després d'anar guanyant 3-0, no va afluixar, obstinat a marcar més gols.