Esports 08/03/2020

Dos errors de l’Atlètic Balears regalen el derbi a l’Eivissa

Tot i la derrota, el conjunt de Mandiola continua líder en la classificació i l'Eivissa, amb els tres punts, se situa a només dos punts del conjunt balear

Imatge del derbi entre l'Atlètic Balears i l'Eivissa.

PalmaDos errors de l'Atlètic Balears han fet que l'Eivissa hagi guanyat el derbi que s'ha disputat aquest diumenge a l'Estadi Balear. Tot i la derrota, el conjunt de Mandiola continua líder en la classificació i l'Eivissa, amb els tres punts, se situa a només dos punts del conjunt balear.

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, que han generat diferents ocasions de gol en pocs minuts. Ha estat en el 17 que ha arribat el primer error del conjunt local. Kike López, exjugador de l'Atlètic Balears, ha xutat a porteria una pilota rasa i Manu Herrera ha respost bé, però la pilota li ha fugit de les mans i ha acabat dins la porteria per posar el 0 a 1 en el marcador.

L'Atlètic ha intentat reaccionar, però l'Eivissa s'ha tancat en defensa. Malgrat tenir dues ocasions molt clares, el conjunt de Mandiola no aconseguia finalitzar amb gol. La tensió ha anat incrementant durant la primera part, que ha acabat amb quatre targetes grogues (Peris, Pierre, Mariano i Núñez).

Durant la segona part, el conjunt blanc-i-blau ha intentat pressionar, però l'Eivissa ha fet la seva feina i ha evitat qualsevol ocasió dels de Manix Mandiola d'empatar el partit. Tot ha continuat igual i, encara que l'Atlètic ha tingut una oportunitat clara de fer gol en el minut 60, no s'ha materialitzat. Ha estat en el minut 74 que Peris ha marcat un gol en pròpia porta. En un intent d'allunyar la pilota de la zona, ha calculat la distància malament i ha donat el segon gol al conjunt de Pablo Alfaro.