Espanyol
Esports 01/03/2021

Sense efectivitat, el domini de l'Espanyol no serveix (1-1)

Els blanc-i-blaus queden a quatre punts del líder, el Mallorca

Martí Molina
2 min
L'Espanyol ha empatat al camp de l'Sporting

BarcelonaEl domini sense efectivitat no serveix de gran cosa. Ni en el futbol ni enlloc. Li va passar a l'Espanyol al Molinón, on va tenir bones arribades per endur-se els tres punts però al final es va haver de conformar amb un empat. Embarba avançava els blanc-i-blaus i Djurdjevic empatava per a l'Sporting a la primera part. Un partit en què el VAR també seria protagonista i que acabaria amb taules i la sensació que a l'Espanyol, que tenia la sensible baixa de Raúl de Tomás, li volaven dos punts.

L'Sporting tenia com a gran aval que encara no havia perdut cap partit al seu estadi. Potser per això, ja a les acaballes del partit, donava per bo l'empat. No pas l'Espanyol, resignat a perdre pistonada contra un Mallorca –el líder– que dissabte havia guanyat el seu partit. Al final faltava punteria i no es movia l'empat, que deixa els blanc-i-blaus a quatre punts del líder de Segona A.

Havia de ser un duel de davanters però la baixa a última hora de RDT deixava Djurdjevic com a única referència atacant del matx. La tenia l'Sporting i la va saber aprofitar per anotar l'empat amb un xut creuat des de la frontal, després de rebre una bona passada de Manu García. Era el minut 22 i significava l'empat. Just deu minuts abans, Embarba havia aconseguit inaugurar el marcador rematant una magnífica passada enrere de Pedrosa.

La primera part era oberta, disputada, i hauria pogut caure del costat de l'Sporting si no hagués sigut pel VAR. Gaspar Campos va marcar al límit del descans i l'àrbitre havia validat el gol, fins que des del videoarbitratge el van advertir que l'atacant dels asturians havia tocat la pilota amb el braç.

El segon temps era de domini espanyolista, amb diverses arribades però sense punteria. Ho van intentar Darder i Embarba, cosa que va obligar el porter Mariño, primer, i el defensa Óscar Gil, després, a refusar una pilota que semblava destinada a entrar a la porteria. 

Fins al punt que, tenint en compte el calendari, els homes de Vicente Moreno van acabar donant per bo el marcador: segueixen en posició d'ascens directe i impedeixen, a domicili, que un rival directe els retalli punts.

stats