ESTADÍSTIQUES
Esports 12/11/2012

A dues victòries del rècord absolut de la Lliga

Martí Molina
1 min
A dues victòries del rècord absolut de la Lliga

BARCELONALa victòria d'ahir del Barça contra el Mallorca deixa el conjunt blaugrana a tan sols dues victòries d'igualar el millor inici absolut de la història de la Lliga. Amb el marcador d'ahir, l'equip de Tito Vilanova ja suma 10 triomfs i un empat en les 11 primeres jornades. Exactament el mateix registre que duia el Reial Madrid de la temporada 1991-1992, tot i que aquell equip va allargar la ratxa. Amb Radomir Antic a la banqueta, els blancs van assolir 12 victòries i un empat després dels primers 13 partits.

Els blaugranes poden igualar aquesta estadística històrica si guanyen contra el Saragossa (12a jornada) a l'estadi i fan el mateix al camp del Llevant (13a jornada). En cas de voler superar el registre, també haurien de guanyar una setmana més tard contra l'Athletic Club (14a) al Camp Nou.

I és que aquell Madrid de la temporada 1991-1992 va trencar la ratxa de victòries precisament a la 14a jornada, quan va empatar contra el Saragossa (1-1), i una setmana després també va empatar contra l'Oviedo (0-0). Ja a la 16a, els blancs van perdre el primer partit contra l'Atlètic de Madrid (2-0).

stats