FUTBOL
Esports 01/07/2011

De dissabte a dilluns, futbol a totes hores

Si l'assemblea de la Federació Espanyola ho aprova el 6 de juliol, el pròxim curs els partits es jugaran en nou horaris diferents (des de dissabte a les 18 h fins a dilluns a les 21 h), incloent-hi el diumenge a les 12 h.

A.s.
1 min
Les televisions són les que paguen grans quantitats de diners als clubs per tenir-ne els drets i proposen els horaris.

Barcelona.A partir de la temporada que ve (2011/2012) el futbol de Primera Divisió es torna a supeditar als interessos de les televisions -que són les que paguen l'espectacle-, i els partits es jugaran en nou franges horàries diferents, des de dissabte a les 18 h fins a dilluns a les 21 h, incloent-hi els diumenges a les 12 del migdia.

Ja fa mesos que es parlava de la possibilitat que no es jugués cap partit a la mateixa hora per mirar d'obtenir més rendiment, i ahir ho va confirmar el president de Mediapro, Jaume Roures -propietari dels drets televisius-, en una entrevista al Mundo Deportivo . De moment només és un proposta que es votarà dimecres que ve en l'assemblea de la Federació Espanyola -en la qual se sortejarà el calendari de la Lliga-, però si els clubs hi estan d'acord res fa pensar que no s'accepti i tiri endavant. La proposta exacta és que hi hagi partits els dissabtes a les 18 h, a les 20 h i a les 22 h; els diumenges a les 12 h, a les 16 h, a les 18 h, a les 20 h i a les 22 h (el partit del Canal + canviarà d'horari), i els dilluns a les 21 h. Això significa que només dos partits es jugarien a la mateixa hora. S'han acabat els carrusels radiofònics.

Roures descarta, de moment, que es juguin partits de Primera els divendres, però no que el Barça i el Madrid juguin partits els diumenges al migdia, tot i que només seria fora de casa.

stats