ESPANYOL
Esports 28/03/2013

El club agafa aire després de renovar la pòlissa de crèdit de 2,5 milions

Nuria García
2 min

BarcelonaL' Espanyol va aconseguir renovar ahir dimecres la pòlissa de crèdit de 2,5 milions d'euros que té amb una entitat bancària gràcies als avals personals dels màxims accionistes del club blanc-i-blau: Dani Sánchez Llibre, Ramon Condal, Germán de la Cruz i Enrique Beltrán, segons va avançar Catalunya Ràdio.

Aquest crèdit, que el club va demanar per poder pagar el fitxatge del defensa mexicà Héctor Moreno, expirava aquests dies i com que el club no podia retornar-lo en aquests moments, calia renovar-lo.

A més, aquest crèdit és paral·lel a un altre de 4 milions d'euros que estan negociant els dos màxims accionistes del club, Ramon Condal i Dani Sánchez Llibre. Aquest segon crèdit, que es firmarà entre avui dijous o a principis de la setmana vinent, servirà per fer front a una part del deute de l'Espanyol. Aquests diners ajudaran el club, que podrà agafar aire, ja que necessita fer front de manera urgent a un pagament a Hisenda per valor de 5,8 milions d'euros.

Capdevila s'entrena al gimnàs

Pel que fa al vessant esportiu, el defensa blanc-i-blau Joan Capdevila va continuar exercitant-se al marge del grup, ja que segueix arrossegant molèsties al recte anterior de la cama esquerra. Capdevila es va entrenar ahir al gimnàs i va fer treball específic, i durant els pròxims dies els metges decidiran si el jugador pot estar disponible per enfrontar-se a la Reial Societat aquest diumenge (19 hores) a Cornellà-el Prat. La novetat de l'entrenament d'ahir dimecres va ser Samuele Longo, que ja va tornar després de ser convocat amb la selecció italiana sub-21. Avui dijous i demà divendres l'equip tornarà a exercitar-se al matí a la Ciutat Esportiva per preparar el partit contra el conjunt basc. Dissabte els blanc-i-blaus faran l'última sessió, a porta tancada a l'estadi.

stats