Esports 10/01/2021

Derrota dolorosa del Mallorca davant Las Palmas (0-1)

Els homes de Luis García Plaza sumen tres jornades consecutives sense guanyar

Ara Balears
1 min
El Mallorca ha sumat una nova derrota al seu estadi.

PalmaEl Mallorca no ha començat l'any amb bon peu al seu estadi. Els vermells han perdut davant Las Palmas per 0 gols a 1 i ja sumen tres jornades consecutives sense conèixer la victòria. És el primer triomf dels canaris lluny del seu camp i és la tercera derrota dels homes de Luis García Plaza aquesta temporada, les tres al Visit Mallorca.

En un partit molt igualat des del principi, Las Palmas ha aprofitat una de les poques oportunitats que ha tingut per avançar-se en el marcador en el minut 21, amb un gol del davanter Araujo. A partir d'aquí, el Mallorca ho ha intentat, amb més cor que bon joc, però sense crear perill a la porteria rival.

A la segona part la dinàmica ha estat molt similar a la del primer temps. El Mallorca tenia el control de la pilota, però no ha pogut crear pràcticament cap ocasió de gol. D'aquesta manera, els vermells tan sols han pogut sumar un punt dels nou darrers i confirmen la primera mala ratxa de resultats d'aquesta temporada.

No obstant això, els balears continuaran segons a la classificació, a l'espera que l'Almeria disputi el seu partit contra el Leganés, que s'ha suspès pel temporal de neu. El Mallorca s'enfrontarà la pròxima jornada al Rayo Vallecano, en el que serà primer partit de la segona volta del campionat. El xoc serà el 23 de gener a les 16 h a l'estadi de Vallecas.

stats