Esports 08/04/2018

Una derrota que du el Formentera a la zona de descens directe

Un gol de Sory Kaba al minut 25 ha deixat fora del partit els pitiüsos

Imatge del Formentera al partit contra l'Elx.

PalmaEl Formentera ha perdut aquest diumenge contra l'Elx (0-1) en el partit disputat en el camp municipal de Sant Francesc. Els formenterers tornen a encaixar una derrota gairebé un mes després de la soferta davant l'Hèrcules. Aquesta vegada, un gol de Sory Kaba en el minut 25 del partit ha servit a l'Elx per emportar-se els tres punts i deixar sense sumar els pitiüsos, que cauen al lloc de descens directe a Tercera.

El primer temps l'Elx ha dominat completament el joc, amb més arribada que els illencs. Fruit d'això ha arribat el gol de Sory. Després de sumar en el marcador, el Formentera ha reaccionat i ha cercat l'empat fins al descans, amb més voluntat que encert i sense crear perill seriós.

Després del descans, el Formentera ha arriscat molt més, però no ha trobat la manera de trencar la línia defensiva il·licitana per arribar amb claredat i generar ocasions de gol.

L'Elx, a la contra, ha tingut diverses oportunitats per haver sentenciat, però el porter Marcos Contreras i la defensa local han evitat que arribàs algun gol més.