La cronologia
Esports 27/04/2012

Una decisió presa entre dimarts I divendres

2 min

El tècnic del Barça, Pep Guardiola, va anunciar en la roda de premsa posterior al partit contra el Chelsea que ja tocava decidir què faria amb el seu futur: "Ens els pròxims dies decidirem. Parlaré amb el president i amb calma decidirem què és el millor per a la institució. Ara, evidentment, ja toca decidir". Guardiola va apuntar després que, abans de reunir-se amb Sandro Rosell, volia parlar amb el seu segon, Tito Vilanova, per saber quin era l'estat anímic.

Segons va anunciar ahir Ona fm, la casa de l'entrenador blaugrana a Barcelona va ser l'escenari de la primera trobada entre Guardiola i Sandro Rosell per parlar sobre el futur de l'entrenador. A més del tècnic i Rosell, a aquesta trobada també hi van assistir el vicepresident primer i responsable de l'àrea esportiva, Josep Maria Bartomeu, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta. La reunió va començar a les 9 del matí i va durar tres hores.

Després de la trobada del matí entre Rosell, Guardiola, Bartomeu i Zubizarreta, el president blaugrana i el director esportiu de futbol professional del club, Andoni Zubizarreta, es van reunir a l'entitat blaugrana per seguir treballant en el futur del club. De fet, tots dos ja fa temps que treballen buscant un recanvi a Pep Guardiola per a la banqueta del Barça per si el tècnic decidís no allargar la seva vinculació amb el club. I és que la incertesa fa mesos que dura.

Avui és el dia clau per esvair tots els dubtes. Al matí, el tècnic té previst trucar o enviar un missatge al president per comunicar-li la seva decisió. Posteriorment, Guardiola parlarà amb la plantilla i els explicarà què és el que ha decidit abans de l'entrenament que l'equip farà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 11 del matí. Serà després quan es farà pública la decisió i quan hi haurà una roda de premsa en què compareixerà Rosell i potser Guardiola.

stats