Esports 02/05/2012

El club decideix avui si denuncia la cadena Cope

N.a.
1 min

BARCELONA.El consell d'administració de l'Espanyol es reunirà avui a la tarda per consensuar les mesures legals que emprendrà per les acusacions de la cadena Cope. A les 20.30 h, el conseller delegat, Joan Collet, i el responsable jurídic, Rafael Entrena, comunicaran en una roda de premsa a l'estadi de Cornellà-El Prat les accions "que exercirà el club per netejar la imatge i honorabilitat de l'entitat, dels seus professionals i dirigents, i de la seva fidel i exemplar massa social".

Abans del partit a Granada, Ramon Condal, president de l'Espanyol, va parlar als micròfons de RAC1 per assegurar que "l'Espanyol té les mans netes" i que les acusacions de la Cope "són superfalses". Molt contundent, el màxim mandatari del club blanc-i-blau va titllar de "vergonyós, deplorable i denigrant" tot el que s'ha dit en relació al duel entre l'Espanyol i l'Sporting i va advertir que espera que "qui llanci globus sonda ho pagui, sigui qui sigui".

En els mateixos termes es va expressar el president de l'Sporting, Manuel Vega Arango, que, com havia fet dilluns, va anunciar que els asturians defensaran "a sang i foc l'honor i dignitat" del club i va avisar que l'entitat presentarà les accions legals aviat "perquè l'assumpte no es refredi".

De matinada, el periodista de la Cope, Juan Antonio Alcalá, va desafiar els dos clubs a "atacar el responsable de la LFP i no el missatger".

stats