ESPANYOL
Esports 17/06/2011

El darrer llegat de Sánchez Llibre

àlex Gozalbo
1 min
Daniel Sánchez Libre i Mauricio Pochettino, durant l'acte en què el tècnic va signar la seva renovació.

En un dels seus últims actes com a president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre va fer evident ahir quin és el llegat esportiu que vol deixar. El mandatari va reiterar la fe que professa a la parella de treball que formen Mauricio Pochettino i Ramon Planes. El mandatari no s'imagina un entrenador i un director esportiu millors.

"En el futur, els entrenadors que no segueixin una política semblant a la de Pochettino en aquests dos anys i mig no triomfaran. Són gent honrada, que estimen i viuen el futbol. Ells són els que han de posar l'Espanyol on es mereix", va explicar l'encara president blanc-i-blau, que d'aquí un mes abandonarà el càrrec.

Sánchez Llibre va assenyalar com un desig personal que el club continuï durant molt de temps confiant en la tasca de Pochettino i Planes: "Espero i desitjo que l'any 2014, encara que jo no sigui president, estiguem aquí parlant que continuaran fins al 2017".

A Mauricio Pochettino, que ahir va signar la renovació fins al 2014, no l'espanta el repte. "M'agradaria ser el Ferguson de l'Espanyol. A qui no li vindria de gust ser-ho, ser a casa teva, amb la teva gent?", va dir, conscient de com ha quedat de reforçada la seva posició després de l'última temporada.

"Equip competitiu"

A Mauricio Pochettino el sedueix el projecte esportiu que haurà de conduir la pròxima temporada. "Estem molt il·lusionats amb la nova temporada, han arribat futbolistes i encara en vindran més. La base hi és i amb alguns retocs quedarà un equip molt competitiu, amb molta il·lusió. La gent pot estar tranquil·la", va explicar.

stats