Supercopa Endesa
Esports 27/09/2014

El Reial Madrid, campió de la Supercopa Endesa després de guanyar el Barça per 99-78

El conjunt blanc s'han emportat el primer clàssic de la temporada en un partit en què Sergi Llull ha estat escollit MVP

Marta Campderrós
1 min

BarcelonaUn Madrid molt superior ha guanyat el Barça (99-78) i s'ha proclamat campió de la Supercopa Endesa aquest dissabte. El conjunt blanc s'ha emportat el primer clàssic de la temporada en un partit en què Sergi Llull, amb 21 punts, ha estat escollit l'MVP.

Pel que fa al conjunt blaugrana, Ante Tomic ha estat el màxim anotador amb 17 punts.

El Madrid ha estat el clar dominador en un primer període (29-14) en què Sergi Llull ha anotat més punts (15p.) que tot el conjunt blaugrana (14p.). La falta d’intensitat defensiva i el desencert exterior ha passat factura als de Xavi Pascual, mancats d’agressivitat i caràcter. Ante Tomic ha estat l’únic jugador capaç d’anotar en els primers 6 minuts de joc.

Dos triples pràcticament seguits del nou jugador blaugrana DeShaun Thomas han actuat com a revulsiu a l'inici del segon quart (32-24). El Barça s’ha refet i ha trobat l’encert buscant recursos en el joc interior, però ràpidament els de Laso han posat una marxa més i han tornat a augmentar la diferència amb l'encert des de la línia dels 6'75 (49-39).

En la represa, la societat Rudy-Llull ha seguit fent mal a la defensa blaugrana, incapaç d’aturar el talent i la intensitat de la parella balear (63-49). En els últims deu minuts, lluny d’abaixar els braços, els de Pascual han continuat lluitant però no han pogut minimitzar la diferència en el marcador. La persistència de Llull i l'encert exterior de KC Rivers i Bouroussis, que en total ha acabat anotant 17 punts, han donat la màxima renda al Madrid quan faltaven 2 minuts pel final (93-74).

stats