SEGONA DIVISIÓ
Esports 12/04/2014

El Girona suma tres punts d'or davant un Mirandés que ha jugat 20 minuts sense porter (4-0)

Un gol primerenc dels gironins i les expulsions dels dos porters de l'equip visitant han marcat el partit

Marta Campderrós
Els jugadors del Girona celebren la victòria contra el Mirandés / LFP

BarcelonaUn Girona sense marge d'error ha sumat tres punts molt importants davant el Mirandés (4-0), per les seves aspiracions a mantenir la categoria. Un gol primerenc de Jandro i les expulsions dels dos porters de l'equip visitant han marcat el xoc.

El Girona ha saltat sobre la gespa de Montilivi conscient de què s'hi jugava. Gerard Bordas, 43 segons després de l'inici del partit, ha obert el marcador en aprofitar un mal refús amb el cap de Docal i ha convertit un dels gols més ràpids de la lliga (minut 1, 1-0).

Un malentès entre la defensa local i el porter Isaac Becerra ha estat a punt d'aprofitar-ho Pablo Infante, que ha tingut una bona ocasió per aconseguir l'empat al minut 11, però ha enviat la pilota al pal. El Mirandés ha controlat la iniciativa del joc i les arribades de perill, mentre el Girona ha esperat la seva oportunitat a la contra, però l'electrònic s'ha mantingut amb l'1-0 al descans.

A la represa, el conjunt que entrena Carlos Terrazas ha mantingut el control sobre la pilota, però sense gaires mèrits per equilibrar el marcador. El Girona, conformista amb el gol matiner de Bordas, s'ha mantingut al darrere amb una sòlida defensa.

Després del primer quart d'hora de la segona part, dos penals pràcticament consecutius han suposat l'expulsió dels dos porters del Mirandés. El primer, en un error en el refús de la defensa visitant, el porter Prieto ha tombat Eloi Amagat i l'àrbitre ha assenyalat penal. Jandro ha convertit la pena màxima (minut 64, 2-0) i Prieto ha estat expulsat amb vermella directa.

En el segon penal assenyalat, el porter Dani Jiménez, que havia entrat en substitució de Prieto, ha tocat Ortuño dins l'àrea i ha provocat la caiguda del jugador gironí. Jiménez ha estat expulsat amb una altra vermella directa i Jandro ha marcat el tercer gol del Girona, el segon en el seu compte particular aquest dissabte (minut 72, 3-0).

El Mirandés, amb nou jugadors, s'ha vist obligat a tenir un jugador de camp, José Ríos Reina, sota els pals de la seva porteria el que ha restat de partit. Jandro, amb un hat-trick, ha sentenciat el partit amb el 4-0.