UEFA Europa League
Esports 15/05/2013

El Chelsea, campió de la UEFA Europa League

L'equip anglès ha superat el Benfica (1-2) gràcies a un gol d'Ivanovic al minut 93

Els jugadors del Chelsea, celebrant el primer gol

BarcelonaEl Chelsea ha superat el Benfica (1-2) amb un gol d'Ivanovic al minut 93 i s'ha proclamat campió de la UEFA Europa League. L'equip de Rafa Benítez s'ha avançat amb un gol de Fernando Torres al minut 59. El conjunt portuguès ha aconseguir empatar el partit gràcies a un gol de Cardozo de penal deu minuts després.El gol definitiu ha arribat al temps afegit.

El Chelsea disputarà la Supercopa d'Europa contra el guanyador de la final de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Bayern Munic i el Borussia Dortmund.

Benfica, 1: Artur; André Almeida, Luisao, Garay (Jardel, m.77), Melgarejo (John, m.66); Enzo Pérez, Matic, Gaitán; Salvio, Rodrigo (Lima, m.66) i Cardozo.

Chelsea, 2: Cech; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Ashley Cole; Ramires, David Luiz, Lampard; Mata, Óscar; i Torres.

Gols: 0-1, m. 59: Torres. 1-1, m. 68: Cardozo, de penal. 1-2: m. 3: Ivanovic.

Àrbitre: Bjorn Kuipers (Holanda). Groga al jugador del Benfica Garay (46) i al del Chelsea Óscar (14).

Incidències: Uns 50.000 espectadors a l'Amsterdam Arena.