Eurobàsquet Femení 2015
Esports 15/06/2015

La selecció espanyola supera Suècia i es manté invicta en l'Eurobàsquet femení (64-60)

La catalana Anna Cruz, que ha anotat 13 punts, ha estat la màxima anotadora del partit

Sílvia Domínguez / EFE

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat aquest dilluns Suècia (64-60) i es manté invicta en l'Eurobàsquet femení. La catalana Anna Cruz, que ha anotat 13 punts, ha estat la màxima anotadora d'un partit ajustat en què el rival ha disposat d'una possessió per capgirar el marcador, però Eldebrink fa fallat. Un 2+1 de Laura Nicholls ha arrodonit el resultat final.

El combinat de Lucas Mondelo, que ha fet descansar Laia Palau, s'ha construït una renda de 9 punts durant el primer període (25-16), però Suècia ha reaccionat i ha ajustat el marcador a l'inici del segon període, quan la selecció espanyola ha estat més de quatre minuts sense anotar (25-23). Al descans, 39-29.

La selecció espanyola ha arribat als últims 10 minuts amb una renda de 12 punts (50-38), però el partit no s'ha resolt fins als últims atacs.