Supercopa Endesa
Esports 05/10/2013

Un Barça en construcció fa suar al Madrid la seva segona Supercopa Endesa consecutiva (79-83)

Un equip blaugrana en construcció no ha pogut completar una remuntada d'onze punts

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça 2013-14 fa patxoca, però encara està un esglaó per sota del Reial Madrid, que aquest dissabte ha guanyat la primera de les moltes finals que disputaran aquesta temporada i s'ha proclamat per segon any consecutiu campió de la Supercopa Endesa (79-83). Xavi Pascual no ha pogut comptar amb Joan Carles Navarro i Erazem Lorbek.

Amb tots els automatismes apresos de les últimes temporades i menys novetats que incorporar, l'equip que entrena Pablo Laso ha començat la final amb menys dubtes i dominant el marcador. Cinc triples anotats han contribuït a la seva sortida en tromba, que li han donat un avantatge d'onze punts (15-26).

La reacció del Barça ha arribat després que els àrbitres desqualifiquessin Jaycee Carroll, que ha empès Víctor Sada. L'equip blaugrana ha endurit la seva defensa i ha capgirat el marcador (42-41) abans d'arribar al descans (44-46).

El Reial Madrid mai ha perdut la continuïtat en el seu joc, tot i que el Barça ha intentat la remuntada en un últim període molt competitiu en què gràcies a Marcelinho Huertas i Ante Tomic ha reduït un desavantatge d'onze punts (56-67) a un de dos (71-73).

stats