PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/04/2014

Un gol matiner de Raúl García manté líder l'Atlètic de Madrid (1-0)

Els de Simeone s'han imposat per la mínima al Vila-real malgrat la baixa de Diego Costa

BarcelonaL'Atlètic de Madrid es manté al capdamunt de la classificació de la Lliga després de guanyar per la mínima el Vila-real al Calderón (1-0). L'equip matalasser, que ha jugat sense Diego Costa, Arda Turan i Gabi Fernández, tres futbolistes bàsics en la seva fenomenal temporada, ha aconseguit un triomf molt valuós per imposar la seva condició de líder amb 79 punts.

Un servei de córner de Koke, al minut 13, l'ha ben aprofitat Raúl García, que ha obert el marcador amb un cop de cap que ha enviat la pilota al fons de la xarxa (1-0). Malgrat les protestes del conjunt visitant per una possible empenta de García en l'acció prèvia, l'àrbitre ha donat el gol al conjunt matalasser. El Vila-real, que ha acusat les diverses baixes en la seva plantilla, ha creat molt poques oportunitats de perill i no ha aconseguit inquietar els locals en la primera part.

Després del descans, l'equilibri en el joc s'ha igualat.