Misc 14/01/2018

El Perfumerías Avenida s'endú el clàssic contra l'Spar Citylift Girona (61-66)

Un parcial final de 2-8 ha decidit un partit dominat per les defenses

Sílvia Domínguez

BarcelonaA una setmana de la Copa de la Reina, el líder de la Lliga Femenina s'ha fet fort a Fontajau. L'Spar Citylift Girona ha competit molt bé contra el Perfumerías Avenida (61-66), però ha acabat perdent un partit dominat per les defenses. Un total de 4.100 espectadors han presenciat el partit en directe.

Nadia Colhado, que ha acabat amb 19 punts i 11 rebots, i Núria Martínez, que ha sumat 11 punts, 6 rebots i 6 assistències en un partit en què ha disputat els 40 minuts, han estat les jugadores locals més destacades.

L'equip gironí ha anat al darrere fins a quatre minuts del final, quan ha aconseguit capgirar el marcador (59-58). Un parcial final de 2-8, però, ha decidit el partit per a les visitants.

"Hem lluitat molt bé un partit molt físic. La llàstima han estat els últims minuts, però el Perfumerías Avenida és un rival molt difícil de guanyar", ha dit Núria Martínez en declaracions a Teledeporte. "Per a nosaltres era important guanyar aquí i ho hem aconseguit. Tenim alguns problemes físics, però la intensitat no ens falta mai", ha explicat Sílvia Domínguez, base del Perfumerías Avenida.

El Cadí La Seu, per la seva banda, ha destrossat al Nissan Al-Qázeres Extremadura (70-39). A més, l'Snatt's Femení Sant Adrià s'ha imposat al Campus Promete (91-71).