OK Lliga
Esports 22/12/2013

El Barça, primer classificat per a la Copa del Rei d'hoquei patins després d'arrasar a Reus (2-7)

En la resta de partits disputats aquest diumenge, el Noia Freixenet ha tombat el Moritz Vendrell per 7-6 amb un gol a l'últim minut de Marc Julià i el Cerceda ha derrotat el Vic per 5-3 en una exhibició de Martín Payero

Jordi Graell
Marc Torra, celebrant un dels seus quatre gols

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins és el primer equip en obtenir el bitllet per la Copa del Rei d'hoquei patins després d'apallissar el Reus Deportiu per 2-7. Tot i el resultat abultat, el Reus ha plantat cara en tot moment però ha estat totalment negat en les jugades a pilota aturada, ja que els reusencs han fallat sis faltes directes i un penal. En canvi els blaugranes, amb Marc Torra d'estilet amb quatre gols, han estat letals en aquest aspecte transformant quatre de cinc faltes directes.

Pel que fa a la resta de partits pendents de l'onzena jornada de l'OK Lliga, el Noia Freixenet ha derrotat el Moritz Vendrell per 7-6 en un autèntic partidàs i que s'ha resolt amb un gol de falta directa de Marc Julià a un minut del final, mentre que el Cerceda ha guanyat el Vic per 5-3 amb un pòquer de gols de Martín Payero.