Eurolliga
Esports 21/04/2014

L'Olympiacos es posa seriós i tomba el Reial Madrid (78-76)

Nikola Mirotic es lamenta / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Barça haurà d'esperar per conèixer el seu rival a les semifinals de la 'final four' de Milà. El Reial Madrid ha perdut aquest dilluns a la pista de l'Olympiacos (78-76) i la sèrie de quarts de final, prevista al millor de cinc partits, se situa 2-1. El quart partit es disputarà aquest dimecres (20.45 hores).

El vigent campió de l'Eurolliga ha endurit la seva defensa i s'ha apuntat la primera victòria de la sèrie en un partit en què Pablo Laso ha fet reaparèixer Jaycee Carroll. Bryant Dunston ha acabat amb 21 punts i Vassilis Spanoulis, amb 17.

La renda de l'equip grec ha arribat a ser de 13 punts (32-19) durant el segon període. El Reial Madrid ha reaccionat i ha aconseguit capgirar el marcador en un últim minut molt emocionant (73-74) i farcit de tirs lliures. Kostas Sloukas ha anotat dos tirs lliures decisius i, segons després, Sergi Llull ha fallat els seus, acomiadant-se de les seves opcions de forçar la pròrroga. Al final, 78-76.

El Maccabi Electra, per la seva banda, ha superat l'Emporio Armani de Milà (75-63) i se situa amb un avantatge de 2-1. El Panathinaikòs s'ha imposat al CSKA de Moscou (65-59) i ha ajustat la sèrie (1-2).