Eurolliga
Esports 23/04/2014

La defensa de l'Olympiacos torna a asfixiar el Madrid (71-62)

El Barça haurà d'esperar a divendres per saber qui serà el seu rival a les semifinals de la 'final four' de Milà

Brent Petway i Rudy Fernández / EFE

BarcelonaEl Barça haurà d'esperar a divendres (20.45 hores) per conèixer el seu rival a les semifinals de la 'final four' de Milà. L'Olympiacos ha superat aquest dimecres el Reial Madrid (71-62) i ha forçat el cinquè partit de l'eliminatòria. La defensa de l'equip grec ha tornat a desfigurar un conjunt blanc en què Sergio Rodríguez i Nikola Mirotic no han jugat al seu nivell habitual.

L'Olympiacos ha arribat a tenir una renda d'onze punts (32-21), però liderat per Rudy Fernández (18 punts) el Reial Madrid ha sabut reaccionar i empatar el partit (47-47). L'equip grec ha sabut disputar amb més encert els minuts decisius de l'enfrontament.

El Maccabi Electra, que ha eliminat l'EA7 Emporio Armani de Milà (86-66), haurà d'esperar per saber qui serà el seu rival a les semifinals, ja que el Panathinaikòs ha superat el CSKA de Moscou a la pròrroga (73-72) i ha forçat el cinquè partit, que es disputarà aquest divendres (18 hores).