Esports 21/01/2018

El MoraBanc Andorra fa sortir els colors al Barça Lassa (102-92)

Segona derrota de la setmana per a l'equip blaugrana

David Walker

BarcelonaEl Barça Lassa ha tancat la setmana de tres partits en sis dies amb una derrota a la pista del MoraBanc Andorra (102-92). Sito Alonso ha tingut les baixes de Kevin Séraphin, Adrien Moerman, Joan Carles Navarro i Pau Ribas, amb molèsties a l'engonal. Sasha Vezenkov ha ocupat la posició de 'quatre'.

"El primer quart no ha estat com esperàvem i ells han executat molt bé les coses. Quan han agafat un gran avantatge, hem fet un bon treball, però hem tornat a cometre la mateixa errada a l'inici del tercer quart. Han jugat millor que nosaltres. Ens ha faltat la mentalitat que hem de tenir", ha opinat el tècnic, que acumula 18 derrotes aquesta temporada.

La posada en escena del Barça Lassa ha estat nefasta. El MoraBanc Andorra, que ha anotat 33 punts en els primers nou minuts, ha arribat a tenir una renda de 21 punts (33-12). La reacció visitant li ha permès arribar al descans amb un marcador més ajustat (45-39).

El tercer quart ha tornat a ser desesperant i el Barça Lassa ha tornat a allunyar-se en el marcador. La diferència local ha arribat a ser de 24 punts (73-49).