Primera Divisió
Esports 13/04/2014

L'Atlètic de Madrid no afluixa i guanya a Getafe (0-2)

Diego Costa ha patit un fort cop contra un dels pals de la porteria i s'ha retirat lesionat

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha guanyat a Getafe (0-2) i continua fent-se fort al capdavant de la classificació de Primera Divisió. Els gols de Diego Godín (minut 40) i Diego Costa (84) han decidit un enfrontament en què el davanter, que ha reaparegut, ha fallat un penal en la segona meitat i s'ha retirat lesionat quan faltaven cinc minuts pel final. L'equip local ha jugat els últims minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Lafita.

Diego Costa ha patit un fort cop contra un dels pals de la porteria i no ha pogut disputar els últims cinc minuts del partit.

L'Atlètic de Madrid suma 82 punts, tres més que el Reial Madrid i quatre més que el Barça.