Esports 02/04/2014

El Barça de bàsquet pateix a Milà la primera derrota del Top 16 (91-63)

L'equip blaugrana, que té la primera plaça assegurada, ha arribat a perdre per 33 punts de diferència

Daniel Hackett i Álex Abrines / EFE

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha patit la primera derrota del Top 16 de l'Eurolliga a Milà (91-63), on es disputarà la 'final four'. L'equip italià ha acabat amb la ratxa del conjunt blaugrana, que té la primera plaça assegurada. Xavi Pascual ha fet descansar Joan Carles Navarro, que dimarts es va quedar a Barcelona, i Bostjan Nachbar.

L'Emporio Armani de Milà ha destrossat el Barça anotant 11 dels 21 triples (52%) que ha intentat i exhibint una major intensitat en tots els apartats del joc. Alessandro Gentile ha anotat 24 punts.

El conjunt català ha començat bé, però la situació se li ha començat a complicar quan ha rebut un parcial de 12-0 durant el segon període (35-27). Sense perdre pilotes, amb millor percentatge de tres punts i liderat pels punts de Daniel Hackett, Curtis Jerrells i Alessandro Gentile, l'Emporio Armani de Milà ha arribat al descans amb una renda de set punts (43-34).

La diferència ha arribat als 29 punts (69-40) al final d'un tercer quart en què el Barça no ha pogut mantenir el ritme anotador de l'equip local. El conjunt de Xavi Pascual tan sols ha pogut anotar 6 punts en 10 minuts en què el parcial ha estat de 26-6.

La renda local ha arribat a ser de 33 punts a l'últim període (83-50).