Bàsquet - Eurolliga
Misc 26/10/2018

El Barça Lassa s'estrena fora de casa (71-79)

L'equip blaugrana supera el Darussafaka i suma el seu primer triomf com a visitant

Kevin Seraphin

BarcelonaEl Barça Lassa ha superat el Darussafaka Tekfen (71-79) i s'ha estrenat com a visitant a l'Eurolliga. Chris Singleton (18 punts) i ANte Tomic (17) han estat els màxims anotadors d'un equip blaugrana que ha jugat de manera intel·ligent l'últim tram de partit. Ádám Hanga, que va viatjar amb l'expedició, s'ha quedat fora de la convocatòria, però ocuparà el lloc d'Ante Tomic en el partit de diumenge contra el Divina Seguros Joventut.

La defensa del Barça Lassa ha esborrat el Darussafaka durant els primers minuts d'un partit en què Svetislav Pesic ha intentat evitar que Ray McCallum tingués llibertat de moviments. L'equip turc ha perdut set pilotes durant el primer quart i el conjunt blaugrana ho ha aprofitat per construir-se una diferència d'onze punts (8-19). La reacció del Darussafaka ha arribat quan l'equip local ha pogut explotar les virtuts atlètiques dels seus jugadors en transició. Tot i això, uns bons minuts de Chris Singleton i el domini en el rebot ofensiu li han permès als visitants arribar al descans amb un avantatge de set punts (40-47).

Un parcial de 9-0 ha capgirat el marcador i ha posat el Darussafaka per davant en el marcador (49-47). L'equip turc ha arribat a tenir una renda de 6 punts (64-58), però el tram final del conjunt blaugrana ha estat molt sòlid.

El Barça Lassa tancarà la setmana jugant el diumenge contra el Divina Seguros Joventut al Palau Blaugrana.