Misc 12/11/2020

Últim quart cruel al Nou Congost (80-88)

Derrota del Baxi Manresa contra l'Iberostar Tenerife

Dani Pérez, base del Baxi Manresa

BarcelonaUn últim quart de domini visitant va castigar el Baxi Manresa contra l’Iberostar Tenerife (80-88). L’equip del Bages va fer una bona feina i va arribar als últims deu minuts per davant en el marcador, però un parcial final de 14-23 va acabar amb les seves aspiracions. Pedro Martínez va tenir les baixes d’Eulis Báez i Guillem Jou contra un rival que va saber treure petroli de l’aportació dels seus jugadors clau. Des de Marcelinho Huertas fins a Gio Shermadini, passant per Bruno Fitipaldo.

L’esforç local es va quedar sense recompensa contra un rival que ha començat la temporada jugant a un gran nivell. Les pèrdues de pilota es van convertir en una llosa en una nit en què l’encert des de la línia de 6,75 punts no va ser competitiu.

El Baxi Manresa es reforçarà en les pròximes hores amb el lituà Deividas Dulkys. L’escorta tornarà al club del Bages, ja que l’estonià Janari Joesaar no ha tingut el rendiment esperat.

El partit de la Penya, ajornat

El partit que el Joventut de Badalona i el València Basket havien de jugar diumenge va quedar ahir ajornat per culpa dels positius de l’equip verd-i-negre. L’enfrontament es disputarà finalment el dilluns 4 de gener a les 21.15 h.