Lliga Endesa
Esports 02/06/2013

El Barça Regal, a una victòria de la setena final consecutiva (77-73)

Un rebot ofensiu i un 2+1 de Víctor Sada a nou segons del final ha certificat el triomf blaugrana contra l'Herbalife Gran Canària

BarcelonaEl Barça Regal ha superat per segona vegada l'Herbalife Gran Canària (77-73) i disposarà de tres oportunitats per aconseguir la classificació per disputar la final de la Lliga Endesa per setena temporada consecutiva. Joan Carles Navarro ha sumat 22 punts en un partit en què Ante Tomic no ha anotat cap cistella en joc.

El partit ha començat amb un duel anotador entre Joan Carles Navarro i Ryan Toolson, que han completat el primer quart sumant gairebé la meitat dels punts dels dos equips (23-20). L'Herbalife Gran Canària ha arribat a liderar el marcador al segon quart, però ha arribat al descans amb un desavantatge de quatre punts (40-36).

Com va fer divendres, el Barça Regal s'ha distanciat del rival a l'inici del tercer període, quan ha aconseguit una renda de 12 punts, però com va passar al primer partit l'Herbalige Gran Canària no s'ha donat per vençut i ha aconseguit remuntar a un Palau Blaugrana amb 4.877 espectadors.

L'eficàcia del Barça Regal des de la línia de tirs lliures ha evitat la victòria visitant en un altre final de partit molt igualat. Un rebot ofensiu i un 2+1 de Víctor Sada a nou segons del final, quan l'equip blaugrana havia fallat un tir i tan sols guanyava per dos punts, ha certificat el triomf local.

El tercer partit de la sèrie es jugarà aquest dimecres (21 hores, Teledeporte).