OK LLiga
Esports 09/04/2014

Pablo Álvarez surt al rescat del Barça contra el Noia Freixenet (6-2)

Quatre gols del pitxitxi de l'OK Lliga a la segona part han permès els blaugranes remuntar el 0-2 inicial dels flamants campions de la CERS, que abans de començar han rebut el passadís

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha derrotat per 6-2 el Noia Freixenet, que abans de començar ha rebut el passadís per part dels blaugranes com a flamants campions de la Copa de la CERS. La inèrcia guanyadora ha provocat que els homes de Ferran López s'avancessin amb un sorprenent 0-2 gràcies a dos gols d'Eloi Mitjans, el segon en superioritat numèrica per blava a Reinaldo García. En el tram final del primer temps, però, un penal transformat per Matías Pascual ha escalfat l'ambient a les banquetes, rebent una blava Edu Castro pels locals i Ferran López i Luis Gil pels visitants. Aquesta última amonestació ha deixat en inferioritat el Noia, que per més inri ha comès la desena falta que ha aprofitat Marc Torra per superar a Àlex Ribó de falta directa.

Malgrat que la segona part ha començat amb una bola al pal de Marc Julià, dos gols consecutius de Pablo Álvarez –que anteriorment també havia topat amb el pal- han acabat sent letals pels sadurninencs, ja que ni Marc Julià ni Francesc Gil han estat capaços de reduir distàncies en una falta directa i un penal respectivament. En canvi, Álvarez s'ha encarregat de sentenciar el matx amb el 5-2 transformant una falta directa per blava a Esteller i també anotant el 6-2, completant així una gran actuació amb un pòquer de gols.