El Barça desactiva un Fuenlabrada incòmode (81-63)

L'equip blaugrana ha jugat sense Joan Carles Navarro ni Ante Tomic

àlex Gozalbo
Esmaixada de Joey Dorsey / ACB PHOTO

BarcelonaSense Joan Carles Navarro, que continua amb el seu procés de recuperació de l'elongació del bíceps femoral, ni Ante Tomic, que ha tingut descans, el Barça s'ha desfet del Fuenlabrada (81-63) en un partit sense grans artificis. Jacob Pullen (14 punts) i Joey Dorsey (11 punts i 10 rebots) han tingut protagonisme en un triomf culer que li permet al conjunt blaugrana convertir-se matemàticament en equip de 'play-off' de la Lliga Endesa.

L'equip blaugrana ha començat perdent (5-10), però ha capgirat el marcador amb un parcial 11-0 aconseguit en tan sols dos minuts i mig. El Barça, però, no s'ha allunyat d'un incòmode Fuenlabrada fins al tercer període, quan la renda local s'ha apropat als 20 punts.

La defensa blaugrana ha tingut problemes per aturar Andy Panko.

Abans de començar el partit, el Palau Blaugrana ha recordat la figura de Tito Vilanova.