UEFA Futsal Cup
Esports 24/04/2014

El Barça Alusport tomba l'Araz Naxçivan als penals i jugarà la final de la UEFA Futsal Cup

El Dynamo de Moscou serà el rival de l'equip blaugrana

Els jugadors del Barça Alusport celebren un gol / @FCBfutbolsala

BarcelonaAmb un partit que s'ha resolt després de dues pròrrogues i una tanda de penals, el Barça Alusport ha superat l'Araz Naxçivan (4-4) i aquest dissabte (18.30 hores) disputarà a Bakú la final de la UEFA Futsal Cup de futbol sala contra el Dynamo de Moscou, que ha eliminat el Kairat Almaty (1-2).

L'equip de Marc Carmona ha començat perdent ja que Rafael ha estrenat el marcador al minut 2, però s'ha espolsat els fantasmes de l'última edició i ha sabut capgirar el partit amb els gols d'Igor (minut 11) i Aicardo (minuts 22 i 27). Fabiano ha ajustat el marcador al minut 27.

Paco Sedano ha tingut una actuació brillant i ha protagonitzat un grapat de bones aturades contra l'amfitrió de la 'final four', que ha pressionat molt en la recta final. L'Araz Naxçivan ha jugat els últims minuts amb la tàctica de porter-jugador i ha marcat el gol de l'empat a 16 segons del final (3-3)

La primera pròrroga ha finalitzat sense gols, tot i que Sergio Lozano ha enviat una pilota al travesser.

Dyego ha tornat a avançar el Barça Alusport (minut 46) a la segona pròrroga, però Amadeu (minut 49) ha empatat el marcador (4-4) i la semifinal s'ha decidit als penals.

Paco Sedano ha aturat dos penals i ha donat la classificació a un equip blaugrana en què Wilde, Lin, Saad i Torras no han fallat els seus llançaments.