PRIMERA DIVISIÓ
Esports 06/12/2014

El Reial Madrid derrota el Celta amb tres gols de Cristiano Ronaldo (3-0)

Els jugadors del Celta han protestat la piscina del portuguès en el penal del primer gol

Ara
1 min

BarcelonaPolèmica triomf del Madrid al Santiago Bernabéu.L'equip d'Ancelotti segueix en forma després de derrotar el Celta de Vigo per 3-0 amb tres gols de Cristiano Ronaldo, però el Celta ha protestat el penal del primer gol. Amb aquest triomf, el líder ja porta 18 triomfs consecutius en totes les competicions, igualant la fita del Barça de Rijkaard de la temporada 2005/06.

Cristiano Ronaldo ha simulat un penal que Undiano Mallenco ha xiulat en la jugada més destacada del primer temps, provocant les queixes dels jugadors del Celta. Amb 0-0 al marcador, el portuguès ha rebut un contacte a l'espatlle de Johny fora de l'àrea, ha seguit amb la cursa i s'ha deixat caure sol dins de l'àrea. Undiano Mallenco ha amonestat Johny i Cristiano ha marcat, arribant als 17 partits consecutius marcant al Bernabéu.

A la segona part, el Celta ha buscat el gol de l'empat, però els espais que ha cedit els ha aprofitat Cristiano per fer dos gols més (ja en porta 23 en lliga, en 14 jornades). El Madrid però, ha perdut per lesió James Rodríguez, qui ha demanat el canvi en notar molèsties. El jugador visitant Cabral també s'ha retirat lesionat.

Reial Madrid:

Celta de Vigo:

Gols

Àrbitre

stats