Esports 24/03/2018

El coratge de la Penya no li serveix per trencar la mala ratxa (77-75)

Tretzena derrota consecutiva de l'equip badaloní

Ara

BarcelonaDies complicats a Badalona. Després d'una altra setmana marcada pels debats sobre com es pot garantir el futur de la històrica entitat verd-i-negre, la Penya ha encadenat la tretzena derrota consecutiva a la Lliga a la pista de l'Iberostar Tenerife (77-75). Si en el partit d'anada a casa els badalonins van perdre un partit en què van arribar a guanyar de 17 punts, a la tornada ha estat el Tenerife qui ha acabat patint una mica després d'escapar-se de 19 punts en un tercer quart en què han destrossat la Penya amb els triples.

L'equip de Carles Duran ha millorat la defensa, però ha acabat penalitzat per la falta d'encert ofensiu. De fet, fins ben entrat el tercer quart, només Latrovittola semblava estar capacitat per anotar, entrant un cop i un altre sota una cistella on Jordan no aconseguia fer-se respectar. L'argentí, amb 15 punts, intentava animar una Penya desencertada que ha arribat al descans amb tot just 27 punts, però encara viva gràcies a una defensa que deixava els locals en 33 punts. Al tercer quart, però, tot ha canviat, amb cinc triples consecutius de l'Iberostar. Vasileiadis, màxim anotador del partit amb 18 punts i quatre de sis en triples, ha començat a bombardejar la cistella catalana acompanyat de San Miguel (11 punts amb tres triples). I quan la Penya, que fins llavors havia defensat bé el joc interior, sortia a intentar controlar el llançament exterior, Niang i Vázquez feien mal.

Zagars, valent

La Penya hauria pogut treure la bandera blanca, però ha reaccionat amb orgull, també amb els triples. Patrick n'ha clavat quatre i Gielo dos, cosa que ha posat la Penya a nou punts a falta de dos minuts. Amb el jove base de 17 anys Arturs Zagars en pista, jugant a un gran nivell amb dos triples, l'equip verd-i-negre ha arribat a posar-se a dos amb un triple final de Patrick quan ja no quedava temps per al miracle.